BASES CERTAMEN (Català)

bandera catalana

 II CERTAMEN DE RELATS  2014

 

 “Lletraferits de Sant Boi”, com a associació cultural vol fer una aposta per les joves promeses de les lletres a la nostra localitat, i convoca el Premi literari:

 “SANT BOI DES D´UNS  ULLS MENUTS”.

 

BASES:

1.-     Podra participar l’alumnat de 5e y 6e curs de Primària dels centres educatius de Sant Boi de Llobregat.

2.-    Els relats han d’estar escrits en català o en castellà y hauran de ser originals i inèdits i que no s’han hagut de presentar a cap altre concurs.

3.-    L’extensió dels relats serà lliure, amb un màxim d’una cara d’un full (mida foli o Dina-4) i haurà de presentar-se de forma llegible, manuscrit, i en un full quadriculat o de ratlles. S’acceptaran els escrits en paper sense ratlles o quadrícules.

4.-    Els/les autors/es hauran de signar l’obra amb un pseudònim i un títol de relat. Cal que, dins un sobre a banda, identificat externament pel pseudònim i el títol, lliurin un document amb dades personals (nom, cognom, centre educatiu, curs i edat), conjuntament amb una DECLARACIÓ JURADA dels pares o tutors on es manifesti que els drets del relat són cedits a l’Associació Lletraferits de Sant Boi per a la seva difusió.

5.-    El termini d’admissió dels relats s’obre amb la publicació d’aquestes bases i es tancarà dissabte 31 de gener de 2015.

6.-    El Jurat estarà presidit per membres de Lletraferits de Sant Boi y un representant de cadascun dels centres participants en el concurs. La decisió del jurat serà inapel·lable i es farà pública el mateix dia del lliurament del premi.

7.-    El jurat, per unanimitat, escollirà una única obra guanyadora i dues finalistes, que tindran la mateixa consideració. El premi podrà declarar-se desert si l’autor/a (o un representant que presenti un justificant d’absència) no es troba present a l’acte de lliurament de premis.

8.-    El premi per al/la guanyador/a del certamen serà un ordinador portàtil que serà lliurat al moment de comunicació dels relats premiats, i un diploma acreditatiu. Cadascun/una dels autors/es dels relats finalistes rebran una tablet i un diploma acreditatiu.

9.-    Lletraferits de Sant Boi es reserva el dret de publicar total o parcialment els relats presentats a aquest Certamen y els podra editar en qualsevol tipus de format i en un termini de 2 anys a partir de la data de lliurament de premis. Els relats presentats no es retornaran. L’organització quedarà exempta de qualsevol responsabilitat sobre dites originals.

10.-   El fet d’optar al premi implica que els participants, autoritzades pels seus pares o tutors, accepten aquestes bases i la decisió del jurat. Qualsevol incidència no prevista en aquestes bases serà resolta pel jurat una vegada s’hagi constituït.

11.-   El Certamen tindrà com a Lema: “Sant Boi des d’uns ulls menuts”, i els relats hauran d’anar basats en com veu cadascun dels participants allo que ells triïn de Sant Boi (la seva gent, les seves institucions, els seus representants, els seus comerços, els seus carrers, els seus serveis, tant a nivell global i col·lectiu com de forma individual, donant el seu punt de vista sobre persones com l’alcaldessa, els seus governants, les seves personalitats, el seu policia, bombers, carters, etcètera…)

12.-   El lloc on es durà a terme el lliurament dels premis del Certamen es comunicarà al moment oportú en el blog i la pàgina Factbook de l’associació Lletraferits de Sant Boi:

(https://www.facebook.com/lletraferitsdesantboi?ref=ts&fref=ts)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

LLETRAFERITS DE SANT BOI

Amants de conrear les lletres.

Ínsula Barañaria

Blog de literatura de Carlos Mata Induráin

24 Noviembre

Blog literario de Junior Rafael Velazquez Leon

Film Downloaden HD

Amants de conrear les lletres.

Esparregueranegra

Literatura Negra y Policial

A %d blogueros les gusta esto: